iPhone 4, 32 GB vit = MIN!!

Ringde i måndags till tre och kunde förlänga mitt abonemang, IGÅR (tisdag) kom den!! Helt otroligt så fort har man aldrig fått något därifrån tidigare... Så i morse hade jag sov morgon... men lite svårt att sova va det allt de killade i fingrarna! Men de är ju en telefon man måste lära sig, jag e lite för klumpig med fingrarna! ;)

 
Fick ett nytt bredband med! =)


Måste bara visa hur snygg jag va när min älskling kom hem från jobbet och hitta mig framför spisen...





;) haha

Måste ju även visa den underbara brudbuketten som jag gjorde i fredags, bara orkideer och vita rosor!



Nä nu ska jag åka till jobbet!!

KramF

Grillning...

Sitter o väntar på maten, älsklingen grillar ute i mörkret! Ska bli såå jäkla gott med lite mat, kött och klyftpotatis... mmm!

Har planerat lite jobbresor i dag, ska bli så häftigt att komma iväg lite från vardagen och jobba! =) Nu den 3/9 ska vi till Köln på en jätte stor mässa och träffa våra största grossister! Sen den 18/9 ska vi till Amsterdam igen och kolla vår och sommar varor inför 2011!! KUL Men jag är lite nervös inför den resan jag ska SJÄLV ta mig till Gardemoen i Norge och flyga därifrån! =/ Hoppas att jag kommer fram till flyget...
I början av Oktober ska vi ta en tripp ner till Danmark och besöka SCHOU vår grossist där! =) Häftig höst, säger jag bara!! Men mycket jobb. Vi har ju lite annat planerat med som innehåller ännu mer jobb! Får se om jag lever till jul ;) haha

Va ju och shoppade igår med min älskade mamma, blev lite fina saker som kom med hem... men tyvärr får jag inte upp bilderna! =( Men jag ska fixa de så fort som möjligt!
Maten strax klar, och soffan kallar på mig!

Kram F

SOVRUMMET!

Ledig idag, sitter och äter frukost! Varit uppe ganska tidigt för att vara ledig och tagit emot lite blommor.. typ 140 vita rosor och en låda med 10 vita orkideér! =) Bröllop till helgen med!

Snart ska jag ta mig i kragen och gå ut och lasta bilen med lite skräp och köra till tippen! Sen hem och fixa till mig o vidare till Överby! =)
Men tänkte visa lite bilder från sovrummet, har lite lite lite kvar men det e inget roligt! ;) Måla byrån färdig, har bara målat två lådor vita ser inte klokt ut men det kommer.... Sen ville jag skriva en text på väggen med ovanför sängen men jag vet inte... får se hur det blir med det!





Spegelramen ska bli vit med... =)














Sen har jag fått in min fina gungstol, äntligen... den har stått i garaget ett tag nu!



Har hunnit med att höst pynta lite hemma med, på min underbara gammla spis...



Sen har jag självklart gjort om lite på min krans som hänger ovanför spisen...



En fin ljusdekoration på tvrummsbordet blev det med i goa höst färger!



På köksbordet blev det lite ljusare färger, fick lite brudblommor kvar i helgen, så de fick bli en söt bukett!



Idag fick jag ju lite orkideér hem och det behövdes verkligen några nya i fönstret! :)

 FÖRE!   EFTER!

I söndags kväll blev jag bjuden på riktigt fin mat av min prins, fick ju fota det med och han bara skratta åt mig men det va såå gott! =) Han tycker jag tar kort på massa konstiga saker men jag gillar det...



Bacon inlindad kyckling och små tomater med feta och bacon! Ser inte såå dumt ut va!? ;)

Tippen nu sen överby får se vad som följer med hem!? ;)

Kram F


Brudbinderi!!

Har precis ätit, pyttipanna, ägg och bacon... vilken gormé middag så här en fredag kväll! ;) Har ju i stort sett jobbat 12 timmar i dag, först jobbet sen hem o göra brudbinderi!! Så kul att få pyssla med lite blommor ibland!



En liten kall blev det till blommorna! ;)



Brudbuketten!



Buketten och ett par corsage (knapphålsblommor)



Bordsdekorationerna! =)

Känner att jag e lite trött i kroppen nu... har även hållt på som en tok på jobbet och skyltat om i butiken, lite överallt faktiskt. Men bra blev det! Skulle lätt kunna bo där ett tag! =)







Nya lite större bokstäver som vi fått in! Blev väldigt nöjd när jag fick upp dom på väggen såhär!



Hade beställt lite höst fina (plast) blommor med som kom igår! Faktiskt helt ljuvliga i höstens alla nyanser....

Sängen kallar på mig nu, ska ju upp ganska tidigt i morgon fast jag är ledig och leverera blommorna!
Men önskar nästan att det spöregnar i morgon eftermiddag!! För just nu är jag inte på så bra humör... Ge och ta heter det, men vissa har lite svårt att veta att GE har lite olika betydelser!!

Kram F

Latmask nr 1!

ÅÅÅ vad lat jag varit det sista... har verkligen inte orkat sätta mig framför datorn på kvällarna! Skäms på mig!! ;)

Men kan i alla fall berätta att jag har varit duktig på jobbet! I måndags va vi i Askersund hos en grossist och köpte massa fint, verkligen massa FINT!! =) Ska bli sååå kul när det kommer. Idag har jag gjort om lite i butiken, kliar i fingrarna att få fortsätta i morgon! =)

Jo så va jag hos mamma igår och hjälpte henne tapetsera, eftersom jag e ett riktigt proffs nu med ett par gånger på nacken (2!) Så blev det faktiskt riktigt bra, det bästa med hennes tapeter va att dom va ifrån Rusta!! BILLIGT! =) Men så snygga!



Går i pärlemor, med cream och ljus lila mönster!!

I morgon ska det bli lite brudbinderi här hemma i garaget, och på fredag med! Två bröllop tills på lördag som ska fixas! KUL KUL KUL =D

Laddat med blommor!
 


Vackra Vendela rosor i cream...
 


Underbara dahlior, en mina favorit blommor nu på sen sommaren!

Sen har jag gjort en lite begravnings dekoration i kväll... inte lika roligt som brudbuketter förstås men verkligen en lika stor ära!



Älsklingen väntar nu i sängen...

Kram F


Packar upp!!

Massa ny varor från Holland... ca 8 pallar med nya saker som ska upp på hyllorna! =)
Massa fint som vanligt! Nu plinga micron, dags för lite lunch!

Kram F

SVIN kallt!!!

Hemma nu efter en liten tur på sjön... Så j_vla kallt det blivit på bara ett par dagar! Usch!! Vinter kläder på snart, men jag måste erkänna att det  är ganska mysigt med höst! Men nu är det verkligen fööör tidigt! Inte nog med att vi satt på paltade i båtarna de flesta och frös om fötter och näsa, då satt en mindre omtyckt person (inte MIN favvo) i bikini och hade badat.... vilken idiot!! Darra och helt blå om läpparna... Gör man allt för att få visa halva röva och tuttarna när det är lite pojkar brevid!? Helvete heller!!


Nä nu ska jag krypa ner brevid min prins! =)God natt....

Kram F

Vilket ryck!!

Vaknade igår vid halv två (bakfull) ;) haha och va sugen på något... Slutade med att jag stod och bakade hela dan... Bullar, muffins, äpplekaka och hallongrottor! Jag kan få dessa ryck ibland.



Idag när jag kom till jobbet fick ja en hel korg med kantareller av AM för att jag fixat att skriva på barn stolen åt henne!! =) Så det blev kassler med potatis och svampsås +  mer smörstekta kantareller!! Gott.



Det blev även lite svamp till frysen + färdig kantarellsås! =)

Har fått gjort väldigt lite i sovrummet sen sist men jag har fått upp mina lampor, målat klart sängstommen, fått lite saker på plats... så här ser det ut nu! =)



Nä nu blir det sängen. Ska börja lite tidigare i morgon det ska bli en tripp ner till NBA, en av våra grossister!! Ska bli trevligt att ut o åka lite....

Kram F

Beställningar! =)

Jobbat hela veckan nu efter semestern, så jag känner mig lite seg faktiskt! Men snart bär det av mot mellerud och lite party!! Men vad ska jag ta på mig!? Alltid lika svårt, speciellt nu när det blir lite kallare på kvällen... Sen ska jag ju köra hjuling ner och hem och det blir kallt!! Synd att inte båten ligger i än... det är så mysigt att åka runt i hamnen, från sunnanå och till vita idag för det är ljusfest där! Då lägger dom ut tusentals marsaller i hela sjön och det är såååå fint!! Förra året va det underbart att bara glida omkring med alla båtar och ljus runt sig! Men får väll snika till mig en plats i en annan båt ikväll! ;)

Har textat på ett par olika saker till bla dop... Super kul att få göra lite olika grejjer till folk! =)
Dessa gjorde jag efter jobbet idag! =)







Söta!! =D

Nä nu ska jag äta lite, sen åka till mld!!
 
Kram F




Inget speciellt...

Snart klar med sov rummet... målar sängstommen nu! De är en Malmsängstomme i ek som ska bli vit...så många lager blir det! Ska fixa till mina sänglampor med, har hittat ett par fina vita amplar i plåt som jag ska sätta sladd i och hänga i taket... Får se hur det blir!?



Vet inte riktigt hur jag vil ha det "på väggarna" än heller i sovrummet, får funderas på...

När vi va på bröllop i helgen fick man varsin liten vit dalahäst med sitt namn på, jätte söta! Mysig ideé som bordsplacering tycker jag! =)



Har beställt lite kläder från Nellys rea idag med! Alltid kul att vänta på paket på posten!! ;)

          Snygg jag kommer bli! ;) haha

Nä nu ska jag fixa lite makaroner o köttbullar till mitt hjärta... han måste ha lite att äta i morgon till lunch !!

Kram F

RSS 2.0