10 000 saker på en dag!

Nä inte riktigt, men ibland känns det som det är hur mycket som helst att göra! Inte saker som tar super lång tid men många olika... som idag tex först o främst är jag ledig på förmiddagen (börjar vid 13) men måste ställa klocka för att gå upp och ta emot lite blommor, sen binda en mor o barn bukett av blommorna (bild kommer) =) sen in och fixa frukost, göra sig i ordning, det innebär ducha, blogga, sminka sig mm! Innan jobbet sen ska jag förbi xl-bygg o köpa lite färg, hämta lite av mina saker som står i deras entré, sen vidare ner till kulturbruket och fixa i deras entré! Gjorde som tur va iordning det som jag ska ha dit igår, en höstig krans i bara konstgjort material!!
 
Vacker va!? ;)

Efter att jag varit där och lämnat av kransen ska jag vidare till jobbet! Efter jobbet ska jag till Linnea´s Manikyr och fixa naglarna!! =D Så igentligen har jag ju verkligen inte tid att sitta här....

Kram F

Beroende framkallande!

Oj oj oj dagarna har gått så fort! Vi är inne i september redan och det känns inte som jag hinner med allt...

Jag vill inte skylla på annat igentligen men nu är det verkligen sant, sen jag fick hem min iPhone har jag nästan inte rört datorn, och det är ju tråkigt då blir det dåligt med updateringar! Om det nu kunde bli värre än va det redan va innan! ;)

Jag har ju varit på affärsresa till Köln, den stora trädgårdsmässan där! Hur STOR som helst och SÅ trött blev man i benen. Men trevligt va det kul att se så mycket nytt inför 2012! Om inte annat så är det en otroligt vacker stad, helt underbara byggnader och mysiga gator och resturanger/pubar.

Vackraste och läskigaste kyrka jag sett! Den va helt underbart vacker men på samma gång fick jag en kuslig känsla i kroppen... Söta små barer som lång runt hörnet på vårt hotell!


 Vårat hotell! Utsikt över Rhen...


Vet ni va detta är??

Hänglås... jag har aldrig skådat så många hänglås, och varje lås symboliserar en förlovning! Hur mysigt är inte de!!


Ena sidan av bron va de nästan så här många hela vägen, andra sidan va de inte lika mycket, helt otroligt!


Men de va allt gott att komma hem igen och få ta på sig lite höstigare kläder och bara mysa runt! Va och tatuerade mig igår igen, men bilder på det kommer senare, de är ganska kladdigt just nu! =)

Kram F


RSS 2.0