Fortsättning följer....

Denna dagen har varit ganska seg... eller dagen kanske inte varit det! JAG har varit som kola!! Kan ju bero på att man inte ska fixa ett lanne mitt i natten och sen gå in och sätta sig framför datorn en timme eller två... så jag kan gott skylla mig själv!

Jaja här kommer lite fler bilder!



Helt underbar dag i Jönköping!!



Min vackra utsikt från trappan... Där kunde jag sitta hela Påskdagen och bara njuta!



Laddat för plantering!





Lite förberedande arbete...



Så här blev det med "hyllan" på toaletten, en gammal banan låda!



Lite nya orkideer i hall fönstret!



Sovrums fönstret!

 Min lilla älskling före klippning!



Som blev en riktig liten " DIVA" efter...

I morgon ska jag och min goa Virre åka och kolla in damernas fotbollsträning i KIF... tro det eller ej men funderar skarpt på att börja igen!!... hmmm va nog ca 7-8 år sen man spela på riktigt! (fy fan va gammal jag är) Men jag saknar det, hade ju spelat sen jag va 7 i interna, sen i P9-P12 eller nått innan vi starade ett eget tjej lag i HIF, efter det började jag i KIF. Där spelade jag ett tag tills jag började gymnasiet i Alingsås, höll på lite under tiden, men det är svårt när man bara kommer hem helger... Men vi får se, som sagt jag har blivit gammal! ;)

Nä nu blir det sängen...

Kram F


Trevlig Påsk...

Vet att det va ett tag sen nu, men jag ska gott göra det med massa bilder!! =)

Jag hade en underbart trevlig påsk, massa skoj och vädret på topp!!
Påsk helgen började med ett röjjande i trädgården och påsk pyntning inne...











Även den lilla stubben fick ett lyft! =)





Mitt vackra salix träd som gjorde sig super vid trappan, ett likadant har fått plats i "rosen landet"




Ett citrusträd gör det lite lyxigare och klarar sig bra ute redan nu! Mycket sol och lite vatten... perfekt!



Gjorde lite vårfint på tv rumsbordet, med en annan prins än min egen! ;)




Toa fick en söt liten innomhus damm...




Min vackra spis i köket passar perfekt att pynta på, i alla lägen!





Dessa underbara träden är så mycket fejk dom kan bli, men sååå fina!




Har även satt upp hyllan på toaletten som jag pratat om, min lilla älsklings vovve har varit hos frissan, jag har gjort två lannen, hämtat hem mina ute möbler, färgat håret, varit på Elmia,
njutit av utsikten, målat sovrummsdörren, fixat blommor till tv rummet och hallen, köpt fröer och firat påsk.... ja jag har en del bilder att visa i morgon med!! ;) Men nu ska jag ta natten!

Kram F

Härligt...

Helgen var helt underbar... Äkta kvalitetstid med mitt hjärta, fint väder och tårta!! Kan inte bli bättre! Va ju på kalas hos svärmor och träffade underbara barn och deras föräldrar, fick ju fota det vi gav bort! Tyckte det blev väldigt sött och frächt i grönt...

 

Dressad för kalaset var jag i min nya jeans skjorta från Ullared! :)



Under lördagen va jag och jobbade på förmiddagen sen bar det hem för att tända grillen och pyssla lite i trädgården, jag gjorde ju lite fint i "landet" här är resultatet!



Min gammla soffa som jag är väldigt stolt över, men för tillfället är det inte sittbar, ska försöka göra något åt det men den är så vacker som den är så jag vet inte...



Dessa små söta påskliljor satte jag förra året och dom är verkligen mini, jätte söta!



På onsdag kommer det mer blommor levererade till mig på jobbet,inte illa!! :)
Sen måste jag bara säga att jordgubbar till frukost på en söndag är väldigt romantiskt och lyxigt, en ny vana tror jag nästan att det får bli...



Kram F

Härliga helg!

Precis inkommen från trädgården, rensat i lannet och grävt en gång som jag lagt sten i... Blev bra, men det blir mycket bättre sen när det blir lite blommor!
Jobbade idag efter det hem vila på soffan en stund sen ut i det underbara vädret och grillade!! Helt underbart!
I morgon blir det kalas hos svärmor, som fyller år!
Så idag blir det mys framför tv:n med underbaraste...

Har en super söt Tupp som heter Thure på trappen nu, för det är snart påsk och det är lite mysigt att påskpynta tycker jag!

 
Han är super söt och finns på Ute & Inne nu!! =)

Här kommer även en bild på mina coola solcells lampor som ser ut som stenar, jag har tänkt att göra ett litet stenparti med vatten, stenar och blommor som dom kommer passa så bra vid sen!





Dom finns också på Ute & Inne + en massa andra storlekar och varrianter! Dessa kostar bara 49.- tycker det är ett riktigt kap!! ;) Till veckan ska jag handla blommor, påskliljor, murgröna, pärlhyacinter, penceér, förhoppningsvis ett fint salix träd och funderar på lite växter till insidan med, för där behövs lite frächt!! Men jag kunde inte hålla mig här om dagen så det kom med en liten vit pärlhyacint i från ica!! 



Nä nu ska det bli MYS till 110%

Kram F


Onsdag!

Idag har väll inte varit en så speciell dag... vissa dagar känns det som man inte gjort något vettigt, men ändå gjort massa olika saker!! Efter jobbet åkte jag till mamma och käka lite, tänkte lånahennes dator en sväng men den va upptagen...



...sällskaps somna på hennes soffa en stund (HON skulle ju jobba natt!) =) Sen åkte jag med henne ner till jobbet för att sola en stund, fick lite snygga fräknar att komma fram... haha!
Väl hemma satte jag upp den nyinskaffade fasad flaggan på husknuten (i mörkret) och satte ut ett par solcells lampor i kanten av rabatten! Två är vanliga lampor, medans två ser ut som ett par stenar, lite coolt! =) Sen har jag ätit lite kvällsmat, ostkaka med hallonsylt och ett glas mjölk, gott de! Spraymålade även klart "guldgrenen" eller vad jag ska kalla det, vit... ska bara upp på väggen nu, sen kan jag hänga upp alla smycken som ligger i en hög annars! Blir nog bra... Ska sätta upp en hylla eller rättare sagt en låda inne på toaletten ovanför tvättmaskinen, för att ställa tvättmedlet och lite annat på. Bland annat dessa söta burkar i trä!





Gick ut och röka för en stund sen... satte mig på trappan och satt där och spana lite... då fick jag se vad jag först trodde va en stor hundskit på gräsmattan!! Men F A N jag som precis krattat och gjort fint... Tyckte den va gigantisk "högen" som låg där med tanke på att jag har en hund som inte va mycket större än den! Måste kolla närmare...



Det va Brännas största padda som va i farten! Skönt tänkte jag, slipper jag plocka upp de!! ;)

Nä jag får väll med gå och lägga mig som dessa "tre" har gjort!! haha



Kram F


Måndag!

Måndagar brukar inte vara så speciella, men idag startade veckan verkligen med ett ryck!! Jag vaknade av att en motorcyckel dundrade förbi på utsidan, "å va e klockan?" sträcker mig efter telefonen, 08.39!!!! Va FAN! Upp ur sängen rycker första bästa kläderna från högen med kläder, rusar ner på toaletten, sminkar mig, rufsar runt lite i håret, borstar tänderna, tar på mig ytter kläderna, letar upp katten, tar en skopa kattmat och stänger dörren! Slänger kattmaten i skålen på utsidan, släpper katten rusar till bilen... Sms till jobbet "kommer strax, är på väg!" Jag kan ju säga att när man väl sitter där i bilen och är på väg, så börjar man skarpt fundera på varför det ska vara så segt andra dagar att komma upp! I själva verket kan jag personligen snooza en timme utan att jag kan få mig själv ur sängen... Jag ska nog börja sätta klockan på (i alla fall) 08.30 då lär jag ha eld i röva på morran!! ;)

Dagen på jobbet gick ganska segt, men jag tror det beror på att det fanns inte så mycket annat jag kunde göra idag än att stå i kassan...

Väl hemma ryckte jag faktiskt tag i krattan!! Det var både behövligt och skönt! Mindre sköna är nu dom två SUPER stora blosorna jag har på händerna efter krattan, men men!
Det blev en hel del löv, vi har ju som sagt ett par mega stora björkar på tomten + att jag inte krattade i höstas (när man ska) för jag va för lat! Det fick jag äta upp nu, för jäklar va tungt!!

Här är mina små fina högar!!



Här är min STORA hög!!



Hade lite hjälp på slutet av både mamma och Diva! Tills Diva började springa igenom högen för att jaga katten som tyckte det va jätte kul med stora högar överallt!



Plockade lite med alla saker runt trappan med... fick ju göra lite fint! Nu fattas bara lite blommor!





I lördags va en ganska lugn dag, bakade scoones till frukost och gjorte smootie, träffade trevligt folk hela dagen, myste med älsklingen på kvällen framför tv och fixade naglarna! Det blev ganska bra faktiskt!! =)



Nä nu ska jag ställa klockan så jag vaknar som vanligt i morgon!

Kram F

Lilla julafton!

Min älskling är rolig.. när han fick de grejjerna jag köpte till honom på Ullared tyckte han de va som på jul!! Han e för goo, så sa han :"Men jag köper ju aldrig något så här till dig"! -Det behöver du inte!... han kan spara allt han skulle lägga på det, till en STOR diamant någon gång!! ;D  

Men en del är ju inte bara till honom!


;)

Vi har även fått en del varor till butiken idag, typ 14 pall!! Kul....
De va saker vi beställde när vi va i Holland, hos vår nya grossist. 
Det kom ett super sött laptopfodral, som jag visste att jag bara skulle ha!



Söt va? Finns i fem olika färger...

Vill bara visa mina fina påskliljor som jag köpte i söndags!
 Söndags!

 
Idag!

Kram F


Högt blodtryck!!

Morgonen började sådär underbart (INTE) den kan göra i bland....
Stressade ner till mld för att göra de där jäkla cytolog provet man SKA göra, nervös som fan för det är inget vidare! =/ Kommer in i väntrummet, strax kommer sköterskan och hämtar mig, på vägen till rummet säger hon att hon har en elev som går brevid idag! En manlig!! Jag tvärstannar, känner nästan hur huvudet håller på och explodera, får fram några nervösa meningar om att jag tycker det e jobbigt som det är... men hon förstår mig och han får sitta brevid när vi bara ska prata om allt annat!!
Stackarn ska få ta blodtrycket på mig iaf, jag känner ju att hjärtat bultar... 90/140, hon ber honom att göra om det, 90/130... "jag gör det en gång" säger sköterskan! 90/130!! Ser på hennes min att det inte är bra, själv har jag ingen aning om vad det ska va, så jag säger att jag stressat lite på morgonen och att jag är lite nervös. Jaja vi kan göra provet först så kanske du lungnat dig lite! Reser mig upp och är på väg ut med sköterskan, när jag häver ur mig - Jag lämmnar väskan här, du kan väll passa den!? Jag i ett jävla nötskal... Nu kännde han sig säkert väldigt behövd!!

Kan ju bara berätta att blodtrycket va det inget fel på sen... =)

Har plockat och packat upp allt jag shoppade igår... Här är lite bilder på mina fynd!

 Det blev ett par påsar!! =D



Söta sommar väskor och några små tygrosor!









Snygga tavlor i plåt!



En hel påse bara till min älskling!! GUD va snäll jag är! ;)



Lite "juveler"



En prins till trädgården!



Fin lampa till tv rummet!





Sen hamnade det ju massa mer i påsarna, tex kläder, en jeansjacka, en vindjacka, shampo och balsam, tvättmedel, sköljmedel, tandborstar, godis till Diva, godis till mig och... ja allt sånt som är bra att ha!! =)


Kram F 


ULLARED!

Haha idag har jag gjort Ullared för första gången!! =) Super kul, super lite folk, super mycket grejjer, super fina grejjer, super sällskap, super PANK!!! (men det är som sagt bara saker jag behöver) ;)

Jag får fixa in lite bilder snarast, men just nu är jag helt slut....
Kvällsmat hos mamma, sen sova!

Kram F

Matlagardags!

Söndags kvällar då är det "matlagardags"... Idag har vi gjort flygande Jakob och hemma gjord pizza!! Väldigt gott!





Vi åt ju själklart inte upp allt, det är matlådor som ska fyllas inför veckan!
Jag tycker det är kul att laga mat och baka, men mindre kul att ätaupp det! Ja jag vet är lite konstig av mig...
Gjorde sushi en gång, super kul, men mindre gott! Men jag skulle göra det igen om jag kunde få någon att bjuda det på! =)



Samma med bakningen brukar bli muffins, mendel kaka, äpple kaka mm som är kul att göra men så hamnar det tillslut i frysen... har nog kvar endel av detta om någon vill komma på fika! ;)

        

   Som sagt kul att baka! =)

Lite påsk liljor följde med hem från ica idag med, mysigt!



kram F

Lite Fredags mys??

Fredags mys tycker jag är lite överreklamerat, hur kan man tycka det ska va mysigt att sitta ensam i soffan trött som f-n framför tvn , som bara visar skit program!? Don är ute i garaget och putsar på något, lyssnar på musik och suger på en öl... de är ju mysigare, men de e mer mys för killar! Jag vill ligga i soffan under filten med något bra på tv och någon mer under filten... oj jag glömde det viktigaste GODIS! ;)

Ska hoppa in och jobba min första lördag i morgon på Ute & Inne. På tal om jobbet, gissa vad jag drömde om i natt: Trädgårdstomtar!!! Tillbringade hela eftermiddagen igår med att plocka upp och prismärka små "nissar" jag kan lova att man sover dåligt efter det!



Fota lite på våra fina trädgårds möbler på samma gång...











Denna gruppen skulle passa perfekt i mitt lust hus nedanför! =)



Detta är mitt blivande lusthus! =) Fint eller hur!



Detta är Igge igelkott, han kanske ska få bo under min trappa, haha, nä men han e söt!





Dessa tuffa tavlor ska få en bra plats i sovrummet när det är färdigt!

      

Gammeldags motiv an parfym flaskor gjorda i plåt!

Kram F


RSS 2.0