Jul!

Jul pyntar i hela butiken nu... Det tar ju ett tag eftersom de är 26 pall som ska packas upp! Men kul är det!! :) har fått in så mycket mysiga saker, allt är ju inte jätte juligt! sen har vi en hel del fina saker som ska ner från "vinden"
Man vill ju nästan inte åka hem från jobbet!! ;)
På onsdag ska jag o lillebror o goa Karro åka till Ullared o slösa pengar! :D ska bli super kul!! Undra hur mycket "onödigt" som hamnar i påsarna därifrån?! Haha
Nu sitter jag o väntar på älsklingen som varit i Borås med sin broder o bytt bil! Han får gärna komma nu...

Kram F


Instagram!

Heter: Fridrika, på instagram, kommer lite bilder där ibland med! ;)


Virrig i skallen!

Håller på att packa upp HUR mycket fina saker inför vinter o jul på jobbet... Det gör mig lite halv tokig faktiskt! X) vill ju ha mycket av det som vi packar upp... Jag har ju valt de från början så konstigt vore det väll annars?! Men kan ju knappt sitta still när jag kommer hem för att jag vill ändra o pyssla överallt! Va ledig i onsdags o då blev det lite mer gjort... möblerade om lite i köket o i hallen. Flyttade runt lite krukor o annat med. Gjorde lite "fix" i köksfönstret! ;)
I hallen hamnade "ute" möblerna så länge, får se om dom ska stå kvar! Blev lite fint i trappan inne med... Nä nu ska det bli fiskgratäng med räkor och mys framför tv:n!
Kram F


Sorry! :/

Har varit riktigt dålig på inlägg... Haft väldigt mycket annat att tänka på och göra... Men ska bättra mig! Har varit o byggt på tattueringen igen, tredje gången nu. Har väll ca två gånger kvar, om jag har tur!! ;)
Har köpt ett riktigt snyggt fjäder örhänge med, riktigt nöjd! + massa annat ska fixa lite bilder på det snarast... Men jag kan ju säga såhär, har gjort mitt livs galnaste impuls köp någonsin!!! 68 st cypresser!!!! :o på bilden är det dock bara 38! ;)
Nä nu börjar snart " Fråga Olle-dokumentären" :D får man inte missa! Haha

Kram F

 

 


RSS 2.0