Mys dag...

Helt underbar dag har det varit, men kom tyvärr inte ut med båten något... Den behöver få lite omtanke under veckan med lite motorstädning och annat!
Men det gör inte så mycket har fått städat, tvättat 3 maskiner, hängt upp de, sopat och städat av altanen uppe, målat en del av sängramen, lagat 3 rätters, diskat, fixat matlådor, sopat utetrapporna plockat rödlök, mm!! =) Inte illa.

Kolla vilka fina rödlökar det blivit i mitt lilla trädgårdsland!


Sen fixa jag maten medans mitt hjärta plockade med veden lite... De blev parmaskinka och grillade päronklyftor med fikonbalsamico!


Undertiden vi mumsa på det låg laxen på grillen, och bacon inlindade tomater med fetaost...

  Laxen innan grillning! =)

 
Tomaterna m bacon o feta och lite grillade champijoner!


Tillbehören... Färskpotatis, sallad och en kall sås med ryskyoghurt, "hemma gjord lök" och kryddor, den andra såsen är "Lörpas" special! ;)

Jag måste visa den underbaraste bok jag äger!! Boken kommer från Butik Moccafin... Underbara Monica! ;)
Lev Vackert heter den och är skriven av Ingela Broling och Petra Eriksson. Helt fantastisk bok! Känner att det är nästan ett måste att äga den... Men jag måste nog skaffa den "första" med!! =)
Fick ett väldigt kli i fingrarna att börja på ett nytt projekt här hemma, tv rummet kanske!? Haha älsklingen blir nog galen på mig snart....

I morgon blir det iväg till jobbet, sen får vi se vad dagen/kvällen har att erbjuda!

Kram F


Sista dagen på semestern...

Vet inte men känner lite smått panik... vill inte riktigt gå o jobba i morgon! Älskar mitt jobb, men gud va gott att va ledig och göra som man vill.... två veckor känns för kort nu! :/ Men det har kanske inte riktigt skunkit in än att Don jobbar hemma nu, känns som han ska åka till norge igen! Men det ska han INTE!! =D Det får mig på lite bättre humör. Ska ut med båten om en stund...

Vi e lite sega idag va på bröllop i Falun igår, hos Don´s kusin. Det va rätt segt att köra tur o retur samma dag... kändes i "häcken" när vi kom hem!
Men fint va det och Ett Stort Grattis till Brudparet!! =)
            

Nä nu ska jag hänga lite tvätt och diska innan vi åker ut på sjön!!

Kram F





Underbar dag!

Haha sitter här lite halv full och bloggar med färg i håret... hoppas det blir bra, ska på bröllop i morgon ganska tidigt! Har i allafall haft en underbar dag på sjön, lite dåligt väder, men har tillbringat den med "kärleken" så den duger super för mig!!

I onsdags hade vi loppis jag och mamma, va gott att få lite plats både i garaget och inne!! Hade ju en hel del krukor och annat sen Blomstermaja, sen hade jag ju rensat i garderoben... Det gör ju bara ont i mig att slänga grejjer som är helt ok och väl andvändbara!!
Vi käka lite god sallad med från Vågen...



På kvällen åkte vi ut med båten... Senare åkte vi ner och käka lite gott i Sunnanå!



Lite heta räkor till förrätt! =) Va lite lite och lite för dyrt... men snyggt!
Jag tog fläskfile me kantarellsås och don en sunnanå special! Det är synd att det är så dyrt på ett så litet ställe... speciellt när det varrierar så i storlekarna på potionerna och på va de är för tillbehör! Sist fick jag så lite  att jag va hungring när vi åkte, käka lite på Dons hamburgare till och med! =/ De är jätte tråkigt på ett så fint ställe...

Nä nu ska jag skölja håret och fixa lite!

Kram F 

Dåligt med uppdatering...

Sitter hemma med en kopp kaffe framför datorn... Det bankar och låter för jäkligt i hela huset, Don och en farbror håller på med skorstenen! Ska gjuta den invändigt för den läcker lite... Jag ska försöka ta mig ner i källaren och måla lite hyllor, sen ska jag nog ge mig på byrån i sovrummet...
Har ju iaf fått upp tapeterna nu och panel på väggen, den ska med målas och sen ska det sättas lister ut i kanterna!
Har byggt mig en egen garderob i ena delen av rummet blev riktigt bra, fick rensat lite i kläderna med alltid gott, mer plats för nytt!! =) De blev ungefär två ikea påsar, välfylda med kläder...

 



Rummet med den nya tapeten... älskar den!!


Här har jag ordnat med garderob, blev riktigt nöjd! =)  Hittade ingen bra lösning med garderober för snetak, så jag fick plocka ihop lite som jag ville! 



Vad tycker ni!? Don tyckte det va lite tjejigt men jag tycker det är jätte fint!! ;)



Denna byrån ska bli vit, sen ska jag "dekorera" lådorna lite... Får se hur det blir!



Här är panelen på väg upp... Kommer bli helt annorlunda när den blir vit, funderar även på att texta något fint på väggen! Några förslag?? 

Nä nu får jag sätta igång tror jag!
Just de igår kväll när jag satt ute på trappan och tog en kvälls cigg fick jag syn på denna konstiga snigel... har sett den en gång förut på samma plats! Trodde första gången att de va en ödla katten fångat!


Har ni sett en sådan förut?

Kram F


 

K-Stad

Sitter hos mamma och käkar lite frukost nu... Ska snart dra iväg till karlstad till bror o linda + ikea o HM =) Skulle bara bli jag o mamma, men igår kom farfar från hönö och ville åka med och i morse ringde farmor och ville åka med så nu blir det husbil upp till K-stad ist!! KUL =D

Det blir lite paus i tapetseringen hemma skönt de för i går va jag rätt trött på allt jävla damm o skit....

Har tänkt att försöka övertala älsklingen att förlänga sitt mobilabonnemang och få en iPhone 4... till mig! Men det går lite trögt, han behöver ju med en ny mobil! Men han behöver en som klarar av olja, vatten, överkörning, drunkning, damm osv så det blir ingen värsting mobil till honom!


Denna SKA bli min! =D                                                              Detta är en bra till Don!! =)

Nä nu ska vi snart bege oss i husbilen, haha vilka luffare vi e!! X)



Jag återkommer med lite shopping prylar senare...

Kram F


Tisdag...

...och det regnar igen! Tror att det blir till solariet om det ska fortsätta såhär, vill ju iaf fejka att jag haft en "strålande" semester! ;)

Igår hann jag med att riva alla tapeter i sovrummet + spackla!! Känner mig ganska duktig, för jag kan nog inte minnas att jag spacklat förut... hmm, ja Don skratta iaf åt det när han kom upp i sovrummet! Men skit i de bara det blir jämt när jag slipat så spelar de ju ingen roll hur det ser ut nu!? =)





Blev mycket skräp för att bara vara tapet... 1 1/2 sopsäck!



Ser väll inte så dåligt ut?

Nä nu måste jag sluta, det oskar!!

Kram F

Dag 1! =)

Första dagen på semestern... det regnar, men det känns faktiskt lite bra! Annars hade jag fått så dåligt samvete att vara inne och grejja.... Men det går ju sådär, har inte riktigt kommit igång! Vet inte var jag ska börja, men det är väll bara att börja i ett hörn och hoppas att det flyter på! =)
Har fått i mig lite kaffe iaf sen har jag suttit framför datorn och bara inte gjort något vettigt!

Men jag kan visa toa spegeln, tyckte det blev riktigt bra faktiskt! Till och med Don tyckte det blev bra, då är det inte illa!! ;)



Spegeln va brun innan, hittade ingen vit i bra storlek så det va bara att måla! Hyllan är en gammal planka som jag hade i butiken förut och tandborststället är igentligen ett diskställ i trä, som jag måla vitt! Förut satt de ett typ ett "standard" skåp med speglar i... skit tråkigt!! Nu är det min stil!

I lördags va vi ute med båtarna... de va ju super väder och vi hade väldigt trevligt!



Syns lite dåligt på bilden men nästan alla hade fått snyggaste "båtkepsarna" ever av mig...



Väldigt smickrande!! X) haha

Nä nu ska jag sätta igång...

Kram F

Morgon!

Nu blir det jobb... sista dagen innan semester!! Hur skönt som helst!
Sen blir det ut på sjön i det underbara vädret! =)

Kram F

Snart mat...

Lasangetten står på spisen klar för att ätas, men jag väntar på älsklingen som är på väg hem från "tippen" har kört lite skräp, mitt skräp!! =) Ja något ska man ju ha dom till! ;) Har slängt en hel del som va kvar från Blomstermaja när jag städa där... Lite har jag sparat för att sälja på loppis eller liknande, skär i hjärtat att slänga allt!
Jag har gjort klart inne på toa, eller jag har iaf fått upp en spegel och hylla över handfatet! Det va på tiden, för gud va konstigt det är att va "spegellös" där... allt blir så krångligt! Sminka sig, raka sig (inte jag), fixa håret osv. Men nu kan jag göra mig snygg igen! ;)

I onsdags va vi ute en sväng med båten helt underbart fin kväll men lite kallt...




Underbar bild!

När vi kom hem va klockan ganska mycket men jag fick ett ryck och fixa matlåda till jobbet!



Det blev tonfisksallad med ägg och avokado, gött! =)

I går morgon gjorde jag lite begravnings binder till en bekant... stod ute och fixade med de på morgonen i solen!!




Sen bar det av till jobbet... När jag kom hem va det lite kalas för min lille bror, med smörgåstårta och vaniljglass med varma björnbär! =) Gott de!!
Fick på mig goaste mys klänningen när jag skulle dit...



Efter det blev det till att måla lite stolar till min kära arbetskamrat!

     



Söta va!? =)

Sen har jag hunnit med att shoppa lite på loppis, blev ett par söta prylar!



Trälådan...



Teburkar...



En stövelknekt...



En söt rosa termos...



En liten värmeljushållare + ett par ängla vingar och en vit liten hylla!! Riktigt nöjd över mina fynd! =)

Sen har vi fått in mycket fint i butiken med.... svårt att låta bli dessa underbara små tavlor med änglar och ordspråk!



Nä nu blir det tv en stund... har faktiskt redan ätit och kört bror till Mld, fick pausa lite i alla bild inlägg! =)

Kram F


Endast 59.- kronor hos Ute&Inne


Kaffe på G!

Sitter på jobbet och hör att kaffet snart är klart... Gott de! Behöver lite värmande nu på morgonen, för det är ju inte sommar värme ute och det suger... jag som jobbar i morgon med sen har jag semester i två veckor!! TVÅ VECKOR!! Helt otroligt, så länge har jag inte varit ledig sen jag hade sommarlov i skolan! Så det känns helt underbart! =)
Men dagarna är i stort sett redan fullbokade, det ska bli IKEA, måla & tapetsera i sovrummet, ha en Loppis med mamma, åka till GBG och träffa Jimmie, bygga växthus men först plocka ner det, montera garderob.... ja dagarna är fullspeckade redan!

I går målade jag lite på Kerstins stolar (min arbetskamrat) det blev super fint! Hoppas hon blir nöjd! =)
Bilder kommer!!
Nu ska jag jobba, jobba, jobba!!

Kram F

En härlig mix!

Mina SUPER snygga skor!!





Från Nelly köpta på rean för 149.- Mycket nöjd!! =)

I dag efter jobbet har jag fixat till brudbuketten tills i morgon, blev väldigt bra, blev 3 st tärn buketter med och två corsage till "herrarna"


Hoppas bruden blir nöjd...



...borde hon bli över priset iaf 500.- för allt detta!! Kallar jag kompis pris! =D

Sen har jag gjort "naglarna" ska man va fin från topp till tå så tar det lite tid... hoppas bara inte jag bryter av alla i morgon på vollybollen! =/


 
Svindyra??! Nä kan ni tänka er endast 10.- på jobbet!! haha ;)





Paketen till brudparet i morgon! Va faktiskt riktigt kul att va lite extra kreativ i kärlekens tecken! Blev nästan så bra att det är synd att öppna dom...
På det översta paketet har jag använt en fin plåt tavla, tårtpapper som spets och vikt det bruna pappret ett par gånger för att få lite mönster och ett grovt fint snöre! På tavlan står det; The greatest thing you ever learn is to Love and be Loved in return. Tyckte det passade! =) 

Det nedersta paketet är inte lika "jobbat" med, där hänger deras initialer och ett hjärta med lavendel...

Nu ska jag snart ta natten... Men jag kan visa lite fina "natt" bilder från trädgården som jag tog när jag va ute och fotade brudbuketten!











Kramar F

Allt och lite till...

Jobbar jobbar och jobbar.... får inte så mycket annat gjort! Men har semester om 9 dagar, har skutit upp alla måsten till de det sista! Typ som att städa, fixa i trädgården, göra ordning i sovrummet och tv rummet, osv osv!! Blir inte mycket till semester tror jag men de ska bli gott ändå! =)

Älsklingen har börjat jobba i Sverige, efter alla år tillsammans är han hemma varje kväll! Helt UNDERBART!! I går tog vi båten efter jobbet ner till Sunnanå hamn och åt en bit mat och bara myste, de va riktig vardagslyx!

I morgon ska jag "slänga" ihop en brudbukett efter jobbet, till en kompis som ska bli en riktig "man" på lördag. Ska bli kul att gå på bröllop... Men innan bröllopet ska jag försöka överleva en vollyboll turnering på Vita! Jag kommer väll va helt blå på armarna, det kommer inte va så snyggt till min klänning! ;)

Sitter o väntar på maten, som ska serveras framför en bra film... Så jag får nog återkoma med lite senare!

Har ett par nya super snygga skor som jag måste visa!! ;)

Kram F

RSS 2.0