Vi två för alltid! <3

Idag har jag varit förlovad med världens bästa, han betyder allt för mig och kan inte tänka mig ett liv utan honom. Hans finns för mig när jag behöver honom, han stöttar mig i allt, han står ut med mig, han får mig att bli en bättre människa, han är mitt liv! Min prins!
Har varit ledig idag... betalat räkningar, städat i lokalen, varit på kaffe hos mamma, klippt Hanna och Alex, Dons syskon, nu sitter jag framför tv:n och väntar på att det ska bli bra glöd i pannan... Är ledig i morgon med, så gott! Då ska jag nog måla några stolar och lådor vita som jag sen ska skriva något fint på... Va ett tag sen jag fick pysslat lite!
Städa blir det nog med, de ska man tydligen göra när man är ledig! =)

Kram F

 


Latis Lördag!

Nu sitter jag framför datorn med en god Latte och några Polly... 

                             mmm!

Har varit och jobbat på Moccafin i dage med, som vanligt helt underbart, om inte ännu bättre idag! MASSA nya varor skulle packas upp och fixas till! Gissa om man blir sjuk av sånt!?
Själv klart fick något plagg åka med i min påse hem...

Idag hade jag på mig en tunica som jag köpte på Moccafin när det precis hade öppnat i Mellerud, den kommer från märket ELLY, de är mycket söta små detaljer på den och en mix av olika tyger. Till det hade jag en underklänning och vanliga jeans leggins! Och en ljusblå scarf....Så nu sitter jag och funderar på vad som kommer att hända i kväll... hm... först kanske det blir att slappa lite framför tv:n, skulle sitta fint så här efter jobb, pizza och latte! ;)

Kram F

Underbart!

ååå idag jobbar jag på Butik Moccafin, i mellerud... och jag blir helt kär i kläderna här! Det finns så mycket vackert! Det är så kul att gå hit och jobba för man får klä upp sig på ett helt annat sätt när man är i en klädbutik, det gillar jag! Det är klart jag tycker det är gott att få ta på mig mina vanliga arbetskläder med för då behöver man inte tänka så mycket på vad man gör... man kan liksom bara jobba!! =) Men vilken flicka som helst vill ju va fin någon gång! ;)

Dagens outfit blev såhär!Men brillorna åkte på med för det va SOL när jag åkte! =)och min underbara jacka som jag köpt på Moccafin, från märket Cream! (cooling) ;)


Men dessa plagg har jag fått lite "måste ha" behov för idag...Tunika från märket Cream!Denna klänningen gör sig inte på bilden, men va snygg den är på!!Denna hade en cool krage, en tunika från Masai! =)

Kram F


Zzzz...

Tapetsera ska jag göra i sovrummet, köpte tapeter dit innan vi flyttade in... och de va ett år sen nu! =) Skäms lite, men så är det att vara affärskvinna, haha!! Det ska snart bli av i alla fall, vill ju komma vidare i "planeringen" av hur jag vill ha det... Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu, kunde ju inte hålla mig vad gäller endel av "inredningen" man får en känsla av hur det kommer bli iaf! =)Kommer bli super fint med ny tapet och en garderob vid ena sned taket... Kommer ju självklart nya bilder när det är färdigt! =)

Kram F


Min nya lilla hjälpreda...

Jag har införskaffat den sötaste lilla dator som finns, hihi, den e rosa och bara för söt!
Kolla!Visst e den fin! :D

Idag har vi flyttat skåp och hyllor på jobbet, de är mycket att flytta och byta plats på när man väl börjat... Lite rörigt är det men superbra blir det!! Får se vad chefen säger sen bara! ;) På onsdag ska jag jobba på Butik Moccafin i mellerud och då får man känna sig lite lyxig, omgiven av sååå snygga kläder! De är kul med lite omväxling...

Nu ligger det en liten "gris" brevid mig här på soffan och snarkar, känner att det smittar en aning...
 
Kram F

Dop för lilla Selma!

Sitter och äter frukost, snart redo att åka till Borås, för dop på min llila kusin Selma. Helgen har annars inte varit så speciell... ska försöka att få igång gubben att hjälpa mig tapetsera nästa helg! Vi får se vad som händer, hoppas på det iaf!!

Sen måste jag ta tag i endel annat som bara "måste" göras!! Det känns tugnt!

Kram F
Hålla fingrarna i styr!

ÅÅÅÅ va svårt det är att inte köpa med allt (eller mycket) hem från jobbet! Vi har fått in så fina ljus från VIO ljusfabrik, i alla underbara vårfärger, dom är helt ljuvliga! Samma gäller de vi fått från Miljögården, precis min stil... Kanske ska säga att jag jobbar på Ute&Inne i Mellerud, det är en butik du kan hitta det mesta i! Jag har inte jobbat där så länge, lite mer än en månad nu och jag storm trivs!! Innan jag började där drev jag en egen liten blomsterbutik i Mellerud, och det va något av det bästa jag gjort i mitt liv. Jag har kanske inte riktigt insett än att jag inte kan gå dit och göra som "jag vill" och att det fattas något så viktigt i mitt liv som blommor än... Men jag säger aldrig att det inte kommer hända igen!

Jag går även i tankar om en ny tattuering. Jag vill göra något på över armen, eller ja hela armen... men vad är jag inte riktigt säker på! Vet att jag vill ha den i färg, men behöver någon som kan skissa ihop något till mig, hmm ja jag får fundera vidare!

Vet att jag vill ha en cupcake någonstans...

Kram F

Resterande resultat...


Fönstret...Söta små krukor i betong med en Orkideé klocka som enkelt pryder sin plats!Ett mini växthus gör sig fint på fönster brädan!

 

En vacker kupa i glas står på den gamla spisen...Kransen ovanför spisen!Mumsiga cupcakes i porslin står i det gamla inbygda skåpet......likaså mina burkar med stearin- och värme ljus!

Kan ju visa mina nya fina gardiner i hallen med, helt ljuvliga!!Mycket av min inspiration får jag på jobbet, och av känslan som redan finns i huset! Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från i julas, men det gör jag någon annan dag! Kram F

På spisen, lite mysigt!


Vår känslor!

När jag kom hem igår efter att ha jobbat och slappat en stund hos mina föräldrar, va jag lite sugen på att göra lite vårigare hemma! Det resulterade i att det blev lite nytt på den gammla spisen, bytte lampa i fönstret, "pyntade" i det gammla skåpet och fixade lite på byrån i köket! Resultatet blev helt OK! =)

Alla <3 dag...

... och jag vill dela min kärlek!

Jag älskar att pyssla, plocka och greja i mitt lilla hus! Det gör mig lycklig, och det som gör en lycklig tycker jag man ska dela med andra! För alla leénden smittar!! ;)

Kram F

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0