HEMSKA DJUR!!

Igår när jag jag släppte in katten hade han en sådan där liten äcklig (jävla) fästing i sitt söta lilla ansikte... Jag får bara rysningar av att tänka på de... Fick tag i en bit papper och försökte förgäves få loss de lilla äckliga krypet som satt som berget! Pissen börja kurra och tyckte det va ganska skönt att bli lite "gosad" med. Jag ger upp med försöket med papper, häller upp lite mat till pissen och hämtar riktig "utrustning" för att angripa fästingen med, pincett, tändare och de största diskhandskar jag har!! Hatar verkligen FÄSTINGAR!!! Jag kan bara säga att de va inte en, två eller fem, jag tror jag kom upp i tio talet! Fy satan! Jag sprang fram och tillbaka till toa för att spola ner dom, även fast jag redan eldat på dom. Katten kurrandes undertiden men jag lovar att han kunde inte släppa det där med maten... Han varvade en fästing mindre med lite käk, så han va ganska nöjd!
Själv har haft en del fästingar när ja va barn, dom jag minns mest va en i naveln och en mellan ögonfransarna.... fråga mig inte hur i hela friden fästingen kunde tycka att det va ett bra ställe att sätta sig där men vet att det va ganska obehagligt och svårt att få bort den! Fick gå franslös ett tag efter de...
Så fästingar är inte min grej!


Nu blev jag ännu mer äcklad, skulle inte sök på google efter bilder på fästingar.... Fy satan!!  =/ Kliar överallt nu!!!!



Här kommer lite bilder på toaletten den är inte helt klar än... ska upp en spegel och hylla ovanför handfatet!



En STOR spegel är ju ett måste!! ;)



Min lilla spa hörna utanför duschen...



En hylla inne vid toaletten gjorde det lite trevligare!





Så här "kul" är det nu utan spegel och hylla bild kommer när det är färdigt!! =)

Nä nu blir det sängen för min del!

Kram F


Midsommar och lite till!

Underbart med Midsommar tycker jag, alla är på toppen humör och det finns ju nästan inget godare än sill och potäter!! =)
Vädret kunde ju varit bättre men man ska inte klaga...


Lite små kallt på morgonen va det allt, men ett glatt gäng på väg till Almqvist viken för att duka upp till fest!


Tuffaste båten i hamnen va träbåten AZEA, som blivit midsommarfin!


Kylskåpet va fullspäckat med det allra viktigaste... ÖL & JORDGUBBAR!!



Midsommar tårta med massa jordgubbar, gelehallon,sommar polly och jordgubbsströssel på!! Det ska inte snålas med garneringen!! =D



Potatiskok!



Resten som ska kokas... ja det va mat för ett helt kompani!!



Lite grillat blev det med...

Kvällen avslutades med en tur till Vita pubben, sen bar det hem med båten igen. Midsommardagen tillbringades hos mor & far, sen en mysig tur på sjön igen.


Midsommar natt att älska!



Härlig bild, ser ut som det går hur fort som helst... =) elle ja det gör det ju med! ;)

Vi har fått in snygga tavlor på jobbet med lite olika ordspråk på, eller några texter är från Ted Gerdestad, jag har "pimpat" två av dom!!





Visst blev dom fina, och alldeles speciella...bara mina som ser ut så här!

Fixade ju lite på toaletten med, har massa bilder, men datorn är lite trög just nu så det blir till att lägga in dom någon annan dag...

Kram F






OJ!!

Vad tiden går fort när man har mycket att göra!!
Jag har varit och stylat på Hellbergs dörrar i mellerud, deras luchrum! =) Blev super, fick bestämma färger på väggar och skåpsluckor, sen va jag där och fixa lite blommor och annat för att göra det lite mysigt... Har tyvärr ingen riktig före bild men innan jag fixa det sista fick jag en bild!

     

Efter!









Sen har jag och mamma varit och tatuerat oss!! =D
Min har jag bara gjort konturerna på än men mamma blev klar...









Min ska skuggas, läggas i färg och ev en liten text! Men har nog tre, fyra sittningar kvar!



Mammas blev klar på 4-5 timmar, skit snygg!! En blomma för vaje barn och  våra initsialer i hjärtat!F, J, och A, älskade mamma!

Sen har jag varit och skyltat hos Linnea´s Manikyr, där blev det lite havs tema så här i sommaren!



   


Kolla denna söta trådrulle på en lite stålgalge, från Miljögården, det va ett måste hemma hos mig!! ;)

 



Doftande lavendelhjärta i massa söta mönster!



Vackra ramar som ska pryda väggarna i sovrummet!! Kommer bli sååå fint, ska mixa dom med ett par andra varianter i vitt, och lite olika storlekar!



Måste bara få visa dessa underbara kort i trä, super söta att fästa på paketet, syltburken, hänga på blomkrukan, över spegeln eller bara ha liggande såhär!! =)

Nä nu måste jag snart krypa ner i sängen... Får försöka att blogga lite i morgon med, för jag har massa mer bilder att visa, sen har jag grejjat lite på toaletten!! =D

Kram F

Typisk svensk sommar en dag som denna!

Glad 6:e Juni på er! Tycker det är lite små kul att vi verkligen får en så kallad svensk sommar med blixtar och dunder en dag som denna... Själv tycker jag det är super mysigt att det åskar, det är liksom ingen vitts i att det bara regnar annars! Jag får sådan lusta att sitta på altanen och mysa med ett täcke och kaffe och bara lyssna! MYS!!

Men just nu regnar det inte... bara åskar och blixtrar!



Men förut när jag skulle åka hemifrån och sätta mig i bilen fick jag lite problem, hur fan ska man kunna fälla ihop paraplyt samtidigt som man ska sätta sig i bilen!? Utan att bli våt?
 Det funkar inte... slutade med att paraplyt fick ligga kvar utanför, tur att ingen såg mig! =/

Jag fick ju lite nya kläder i veckan... här kommer lite bilder!



Snygg och sval sommar klänning från Nelly!



Sommar klänning från H&M



Ett par stycken bandeau bh:ar som nästan är ett måste i sommar under alla stora sköna linnen!! Från Gina och H&M



Snyggaste shortsen från Gina!!

Denna skönhet är med beställd från Nelly, hoppas den snart kommer i brevlådan! =D



Min lille pisse har kommit på ett superbra sätt att kunna gå ut och in hur han vill! Han kommer ju inte så långt men in kommer han i allafall!!








Han är inte lika dum som han ser ut... =)

ÅÅÅ nu ska jag snart till min söta lille Jenseman och kolla tattuering! Kul kul kul!!

Kram F

Sommar, sommar, sommar...

Å underbara dagar!! I torsdags när jag va ledig fick jag fixat en del i trädgården bla. Känns kul när det blir lite nya blommor och lite rensat här och var!

Före bild!


Efter bild, men inte riktigt klart, lite mer jord och blommor ska på plats!



...och lite fler stenar! =)

Lite fint på sidan av huset, vackra gammla cement rör, och en fin ställning med fuchsia, murgröna och salvia. 


Fick frächat upp lite med en vit petunia i ställning på mitt gamla bord...


Mina gurkor och tomater kommer sakta men säkert...


Salladen växer som ogräs, samma med rödlöken brevid!


Söta små flugsvampar i cement hade vi ett par kvar på jobbet, tyckte dom va lite coola! Så dom fick flytta hem till gläntan bak huset! =)


Söta!??



Mina vackra rhododendrum buskar på baksidan blommar för fullt nu...
     

Fick fixt lite på lillstugans veranda med, blev ju en del grejjer från lokalen när jag tömte den! Fick även gömma endel i stugan! ;)



   Lite bröte?? haha nää de är väll bra att ha någon gång! ;)







Blev lite pysslat inne med, skira hundkex i köksfönstret, vackra rosor på köksbordet och spisen... Blommor gör så man blir glad!!

Nä nu ska jag ut i solen en stund till, men det kommer lite bilder på vårat båtres till vbg och lite nya kläder som jag införskaffede mig i veckan! =)
Fixar det i morgon!

Kram F

Borta!!!

Jag har blivit av med min lokal.... som jag haft och betalat på sen i jan utan att ha något i den! (hade blomsteraffär förut) Känns så skönt att bli av med den kostnaden varje månad! Skulle varit surt att få betala ca 10 000 i månaden tills jan 2013... Så det är en stor sten som fallit från mitt hjärta! Så både söndag, måndag och tisdag har vi slitit i lokalen för att få den skinande ren, nu är den det och nycklar och hela skiten är överlämnat!!!

Tänkte jag skulle ut och grejja lite i trädgården... får se vad det blir gjort! Har iaf varit lite duktig idag och dammsugit och tvättat och plockat bland alla kläder, men de är ju ett evighets jobb som aldrig tar slut!
I morgon är det jobb igen och på lördag ska vi till vänersborg, får se hur det slutar... =)







Lite sköna bilder från mig!

Kram F

RSS 2.0