Kvällsmys!

Sitter nu och äter lite kvällsmat framför tvn... kan känna en viss lyx känsla att få sitta här i lugn och ro och bara vara! Jobbade förmiddag idag, så det kan nog vara det att jag har varit hemma en stund och hunnit göra allt det där man ALLTID ska hinna när man kommer hem sent annars. Som att dammsuga, diska, fixa tvätten, plocka, vattna mm. Skönt!



När jag kom hem målade jag även sovrums dörren, men det behövs ett lager färg till... 

Gissa vad jag ska göra på tisdag!! =) Jag ska till Ullared!! Jag ser verkligen fram emot detta, jag är nämligen "Ullared oskuld" haha ska bli så kul! Ska även bli kul att se deras sortiment (arbetsskada?) vi har faktiskt samma grossist från Holland, coolt! =)



Vit hortensia i plast! haha faktiskt riktigt fin!


Söt bukett som kan ligga lika fin föralltid!

I morgon ska vår lille pisse till vetrinären, han ska bli "kul fri", kan bara föreställa mig va fet han blir efter det, efter som det inte finns ett stopp på hans ätande redan nu! 



Kram F
 

Vårväder!

Det är lördag och jag är på Moccafin och jobbar! =)
Ikväll ska jag på party hos min underbara Madde, de ska bli så kul! Våran Jimmie kommer dit med...
KUL, KUL, KUL!!

Hemma håller min lille gubbe på att såga ner träd, har sagt vilka som ska stå kvar och vilka som ska bort så jag hoppas det inte är helt tomt på trä när jag kommer hem! Men de ska bli gott att bli av med ett par, så solen hittar ner på fler ställen! ( och som bonus, inte lika mycket löv till hösten)

Håller på att ta in trädgårdsmöblerna på jobbet (ut&inne) med så det är verkligen "vårvarning" ute nu... =) Jag har ju självklart en tanke bakom varför vissa träd ska bort i trädgården... jag har fasnat för en underbar pergola i vit/cream färgad stål! Den skulle vara som gjord för mig hemma på "kula" ;)

Vi har även fått in massa fina blommor (plast) på jobbet med, skäms lite när jag säger det men dom är riktigt fina!! =)




Mina kläder idag kommer inte från Moccafin, tyvärr, men jag känner att dom passar in lite ändå!  =)

Sen vill jag bara påminna om modevisningen på Tisdag på Kulturbruket, 19.00, biljetter finns på Modehuset och Mode For You och kostar ENDAST 60.-

Kram F



Klipp dag!

NU klippte jag av det... =) och blev super nöjd! Om inte annars så växer det ut igen. Haha, jag har nog aldrig varit rädd för att testa det mesta med mitt hår, men nu va det ganska långt, och det va ett tag sen! Känns det som i alla fall. Klippte mig hos Madde på 3C, tycker det e kul för hon vågar göra lite som hon tycker med...

Så här "fin" va jag innan!



Såhär "fin" efter!! =)

 ... me världens snyggaste skjorta!! X)

Super nöjd, vill jag va lite "snällare" lägger jag benan mer i mitten, och så här blir det lite tuffare!! Kul att kunna varriera mer...

Kram F


...

Glömde ju att jag skulle visa klänningarna från Modehuset som jag köpte... Spets, spets och spets!!!



Underbart fina!

Nu ska jag snart åka till jobbet...
Kram F

Första "riktiga" grillningen!

I lördags efter jag jobbat på Moccafin kom jag på den strålande ideén att vi skulle grilla... Inget slår den första grillningen!! Visst vi har grillat korv flera gånger i vinter, men det räknas inte! Det ska vara kött, potatissallad, grön sallad, grillade champinjoner, cream fresh och en kol grill!! =) Det va underbart!!

Idag har jag varit på en liten genom gång ang. modevisningen, ska bli så kul! Och i morgon jobbar jag eftermiddag, känns bra...

ÅÅÅ just det de kommer mer varor i morgon med, bara 27 pall! ;) haha tycker det fortfarande är väldigt kul att packa upp varor, men får väll se om årets julklappar är lika spännande om vi håller på i detta tempot! ;)
Vi ska även (mycket säkert) vara med på BO MÄSSAN i Vänersborg den 1-3 April, ska bli spännande, planeras för fullt hur det ska lösas med monter och uppbyggnad!

Har även fått för mig(idag) att det ska bli klippning av håret, så det blir lite fason på risbusken som jag har just nu!! Men jag vet inte riktigt hur mycket jag ska våga klippa har ju "sparat" för att jag ville ha det långt! =/ Jaja det växer ut igen, men jag brukar inte orka vänta så det blir alltid att jag klipper mig igen o igen o igen...
Nu har jag ju ganska långt!

Kram F




Moccafin!!

Jobbar på Moccafin idag! Ska försöka välja ut två outfits som jag ska ha på en modevisning... och jag har nog aldrig upplevt något svårare!! ;) Tänk att få ta vad man vill i denna underbara butik!! Solen lyser utanför och folk verkar vara på shopping humör, då är det super kul att vara här! Speciellt om det är lite folk som provar kläderna, det tycker jag är roligast, att springa o byte storlekar och färg och något annat dom ska prova!

Modevisningen är den 29/3 kl: 19.00 på Kulturbruket!! Många butiker från Mellerud är med! Biljetterna kostar ENDAST 60.- och går att köpa på Modehuset och Mode For You i Mellerud. DETTA är nästan ett måste!! =D



Mina kläder idag kommer själv klart från Moccafin!!

          

Kan ni motstå?? =)

Nu ska jag snart få prova kläderna jag valt ut, stänger idag kl 13.00, då har jag "prov" tid !!

Måste visa vad vi hade för fredags fika på jobbet igår, det va SUPER gott!! - Emma fler sådana fredagsfika, Tack!! ;)



Smaskigt!!

Kram F


Nästan Torsdag!!

Älskar Torsdagar... då kommer den underbaraste människa hem igen, och är bara min!!

Jag va inte riktigt nöjd med den "tillfälliga" dekoreringen på bordet så det blev lite annat/mer där!



Sötaste termometern till sovrummet är med införskaffad med! =)




Jag fick ett ryck på lunchen idag med och tog en sväng till modehuset, hade ett presentkort där så jag tänkte jag skulle kika lite... Ja det va inte svårt att falla för en svart spets klänning, helt otroligt snygg! Den åkte i påsen, tillsammans med en söt, vit liten tunika med spetsar och allt!! Men gissa var den påsen är.... KVAR PÅ JOBBET!! =/ jaja ska ju dit i morgon igen men de är alltid kul att testa dom samma kväll!

Måste kanske erkänna en sak med, har fått jätte "dille" på burkar! (låter ju normalt) hmm... stora, små, med lock, utan lock, glas, plåt, på fot, höga, låga, blommiga, gammla, nya, med "lås" och utan, runda, fyrkantiga... ja alla jag kommer över!! Men jag vet inte vad jag ska stoppa i dom snart, hela skafferiet är fullt snart, men det är fint och praktiskt!! Jag förvarar värmeljus och stearin ljus i några, till och med gammla ljus "stumpar", väldigt sött! Men varför jag spar på det vet jag inte, men det spelar ingen roll, så länge det är dekorativt! =)





Söta va!? =)

Mina nya lampskärmar, självklart passa dom ju inte på de gammla lampfötterna jag hade, så det får jag fixa nya... jag vet exakt vilka jag ska ha!! ;)



Underbara!!

Kram F


Förvirrad!!

Ååå vi har fått ca 20 pall med varor inför sommaren och i morgon kommer 12 till... Så mycket fina grejer! Blir helt förvirrad av allt vackert, vill bara greja hemma ännu mer! Men jag kan ju (tyvärr) inte få plats med allt. =/ Fast jag så gärna vill, men har kommit på en sak, jag har ju ett litet "uthus" jag kan fixa till med!! =) Men det ska jag försöka ta tag i när det blir lite varmare ute, för det behöver isoleras!

Bordet jag målat färdigt till tv-rummet fick en tillfällig plats i hallen så länge... och det kan ju inte stå helt ensamt där, så jag fick "dekorera" lite där med! ;)



Den söta burken är en ny investering + den söta runda fågelburen i taket!!



Jag har dekorerat den med en pion och två vita äpplen i plast! Sen hängt en liten dekoration i toppen... det gör så mycket med så lite!!

Hängde även upp en liten spegel med ljus, som jag hade liggandes i lådan...



Även den har fått en likadan dekoration som buren!

Måste bara visa vad sött man kan göra på ljusfatet, måste inte alltid va massa sten och grus, det kan även va godis!! =)



I morgon ska jag handla hem några lampskärmar vi fått in idag + en lampfot! Behöver även ett par glas burkar till skafferit och en termometer till sovrummet! (ska mäta hur hett vi har det!) ;) haha

Kram F


Hemma igen...

Idag har har jag varit ledig, super skönt, inte gjort så mycket! Målat klart mitt vita bord och skrivit klart på de sista trä lådorna.
I onsdags natt kom jag hem från Holland, där vi varit på inköps resa inför Jul! De blev ett par tuffa dagar, mycket att titta på, långt att gå (mycket att gå) lite öl o mat på kvällarna och tidigt upp på morgonen... Men vilket intryck Amsterdam är!! Herregud, vet inte vad som är sant eller om det är så "lössläppt" jämt!? haha kul har vi haft iaf! På tisdagen åkte vi till Eindhoven, där trodde vi nog att tempot skulle lugna sig lite... men vad fel vi hade! Precis utanför hotellt var det de största karneval tält jag sett och alla man såg va utklädda, en bit bort hitta vi bargatan, hög musik och man fick nästan knö sig fram... Vi gick in på en lite lugnare bar och kolla lite fotboll och tog ett par öl! Innan vi gick hem fick vi oss lite och äta, så tog vi ett par varv på "gatan"  igen för att kolla på lite folk!!

Ja jag tror också att med denna resa har vi gjort ett rekord i att äta "HUR MYCKET SOM HELST" !!!

 
Min
lille köttbit på 300 g!! (lämnade ca 2¤2 cm)

Första kvällens mat va också lite att bita i...

 Vi dela faktiskt på detta!! =)

Nog om mat nu!!

 

Bordet!! Tänkte det skulle passa bra i Tv- rummet sen, när det blir en ny hörnsoffa där....

Hallen med lådor och krokar på plats!





 Lådorna!!



Kram F






Party helg!

Idag är vi på G till Rockabilly party på wärs! Igar va vi hos min lille bror på lite party....

I morgon bär det även av till Holland på inköpsresa, vi ska kolla på lite julsaker!! Kommer tillbaka sent på onsdag kväll, så det blir lite uppehåll på bloggen tyvärr!! Men den kommande helgen ska vi grejja jag och min älskling!

Kram F

Chock!!!

När man kommer hem från jobbet och har planerat att sätta igång att måla och skruva upp hyllor i hallen, vill man inte tänka på något annat.... Verkligen inte pengar eller räkningar! Öppnar posten som vanligt, en faktura från kommunen... Vatten räkningen ja!?... men va f*n... 15507.-... men dom måste ha glömt kommatecknet!? Jag vet inte hur många gånger jag tittade på den siffran. Det stod att vi andvänt vatten för 604 kbm, det e inte sant de är typ 6 år förbrukning av vatten hos oss!! Några samtal senare och ett par turer ner till källaren för att kolla av vattenmätaren än en gång fattar jag, det är ett kommatecken för lite i avläsningen... 60,4 kbm är ganska stor skillnad!!

Jaja efter det "lilla" panikslaget kunde jag måla ett par hyllor till... Men jag kom av mig lite så det blev lite annat gjort med... i köket! ;) ÅÅÅ jag blev kär!






Fick gjort lite i hallen med men det är lite kvar...



Några hyllor uppe ochett par lådor, men det ska "piffas" lite till men klockan går för fort när man kommer hem från jobbet! =/ om jag inte skulle upp och jobba i morgon hade jag nog hållt på ett par timmar till!
Just det jag shoppa ju på bloms igår, det blev denna söta mini köpmannadisk!



Sen en annan jätte söt låda, men den ska jag ha i sovrummet, så det kommer bild på den när den är på plats!

Kram F

Ledig dag...

Helt underbart att inte vakna av en klocka i morse, så jag vakna vid halv 12... känns ju helt ok... ett tag! Men när klockan sen blir 3-4 då känns det inte lika kul! Man skulle ju hunnit så mycket mer om man gått upp vid nio! Nu är klockan strax efter 23 och jag håller på att måla några lådor i källaren, de hade varit klart nu om jag gått upp tidigare. SUCK!!

Men dagen har gått i sin takt och det har varit skönt ändå, jag har bara myst runt i "slappar" kläder och keps! Det är nästan ett måste när jag är ledig, älskar att ha något på huvudet... =)



Jag har även börjat måla ett bord som jag tänkte ha som soffbord sen när vi "fixat" lite i tvrummet, där tänkte jag sätta råspont på väggen (horisontellt) och måla vitt på en vägg, sen en ljusgrå tapet på resten av väggarna! Men idag fick jag för mig att göra något i vår lilla hall, så jag slängde ut garderoben och nu står jag där med en helt tom hall...

   Hallen!    



Bordet har fått en slipning, grunden har jag med gjort men målar nog det sista i morgon efter jobbet...
Som sagt har jag målat ett par trälådor som jag sen ska "skriva" på, hoppas på att få gjort dom färdiga i morgon med! Tänkte skriva "Diva" på en och på de andra får det nog stå "Smått & Gott"



Jag har ju fått gjort en hel del ändå idag.... Målat bordet och lådor, hämtat ett par hyllor + Mamma i Mellerud, shoppat lite på bloms, sportringen och xlbygg, slängt ut garderoben, tvättat, målat lite till, nördat lite på datorn, lagat mat och eldat... så mycket att det är bikini väder inne nu och att katten har tuppat av mitt på golvet i hallen!! Stackarn...



Nä nu ska jag försöka komma i sängen, för i morgon är det jobb igen! KUL, KUL!!

Kram F

RSS 2.0